Ποιοί Είμαστε

Αρχικά και για πολλά χρόνια, δραστηριοποιούμασταν στις αγορές & πωλήσεις γραμματοσήμων και φιλοτελικής ιστορίας και αργότερα επεκταθήκαμε σε περισσότερα συλλεκτικά αντικείμενα όπως cartes-postales, φωτογραφίες, χαρακτικά και ephemera.

Σήμερα η εταιρεία μας διοργανώνει ανά δίμηνο ανοικτές δημοπρασίες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, που καλύπτουν πολλαπλά ενδιαφέροντα σε cartes-postales, φωτογραφίες, χάρτες, χαρακτικά & λιθόγραφα, βιβλία, έγγραφα, εφημερίδες, περιοδικά, φιλοτελισμό και λοιπά συλλεκτικά. Η κάθε δημοπρασία μας και οι λαχνοί της κοινοποιούνται μέσω εντύπων εικονογραφημένων καταλόγων, αλλά και της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο.

Κύριος γνώμονας της εργασίας μας είναι ο σεβασμός προς τα αντικείμενα και το μεράκι των συλλεκτών. Mε την πολύχρονη παρουσία & πείρα μας έχουμε αναπτύξει στενές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συλλεκτικούς κύκλους, από τους οποίους αντλούμε το υλικό των δημοπρασιών μας. Παράλληλα, οι συνεργάτες μας στην Ευρώπη, Αμερική και Ελλάδα μας εξασφαλίζουν τη συνεχή ροή υλικού.

Τέλος, διαθέτουμε πάντα, απόθεμα γραμματοσήμων Ελλάδας και Κύπρου και εξυπηρετούμε μανκολίστες (τιμοκατάλογος γραμματοσήμων).